MKE Ankaragücü Taraftarından TUSAŞ'a Destek Koreografisi

Ankaragücü taraftarları, TUSAŞ'a yönelik saldırıya karşı anlamlı bir koreografi ile destek verdi.

26.10.2024-19:30 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-19:30) MKE Ankaragücü Taraftarından TUSAŞ'a Destek Koreografisi

MKE Ankaragücü Taraftarının Anlamlı Koreografisi

Trendyol 1. Lig'de oynanan MKE Ankaragücü ile Kocaelispor maçı sırasında, ev sahibi takımın seyircileri, tribünde yaratmış oldukları muazzam koreografi ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik gerçekleşen terör saldırısına karşı duruş sergilediler.

Koreografi Detayları

Eryaman Stadı'ndaki mücadelede dikkat çeken anlardan biri, Maraton Tribünü'nde gerçekleşen dev koreografiydi. Bu gösteride, milli muharip uçak olan 'KAAN'ın resmi ve Türk bayrağı ile birlikte "Milli Muharip Uçak KAAN. DURDURAMAYACAKSINIZ!" yazısı yer aldı.

Tribün Atmosferi

Stadyumun tamamına yakın kısmına Türk bayrağı dağıtılırken, taraftarlar da "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde coşkuyla slogan attılar.

Saygı Duruşu

Maç öncesinde ise, saldırıda hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak anma gerçekleştirildi.

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü ile Kocaelispor takımları, Eryaman Stadyumu'nda...

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü ile Kocaelispor takımları, Eryaman Stadyumu'nda karşılaştı. Maçta ev sahibi takımın taraftarları, tribünde oluşturdukları koreografiyle Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısına tepki gösterdi. Maraton Tribünü'nde dev bir koreografi açıldı. Milli muharip uçağı "KAAN"ın fotoğrafının ve Türk bayrağının yer aldığı koreografi de "Milli Muharip Uçak KAAN. DURDURAMAYACAKSINIZ!" yazısı dikkati çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal