Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İdil Bilgen kimin kızı, Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen’in kızı mı?

Miss Turkey 2024 adayları arasından en güzeli olarak seçilen İdil Bilgen, Türkiye’yi Miss World’de temsil etme hakkı elde etti. İdil Bilgen’in Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen’in kızı olduğu yönündeki iddiaların ardından İdil Bilgen kimdir, İdil Bilgen kimin kızı, İdil Bilgen Miss Turkey, Miss Turkey 2024 İdil Bilgen terimleri sorgulanmaya başlandı. Detaylar haberimizde…

12.09.2024-17:12 - (Son Güncelleme: 12.09.2024-17:12) Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İdil Bilgen kimin kızı, Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen’in kızı mı?

Sosyal medyanın bugünkü ana başlıklarından birisi olan Miss Turkey birincisi İdil Bilgen ile ilgili detaylı bilgiler pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Türkiye’nin en güzel kadınlarının yarıştığı Miss Turkey 2024’te birinci olarak ülkemizi Miss World’de temsil etmeye hak kazanan İdil Bilgen hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İdil Bilgen kimin kızı, Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen’in kızı mı?

İdil Bilgen kimdir?

Bu yıl yapılan Miss Turkey’de birinci seçilen İdil Bilgen 2000 doğumludur. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan 24 yaşındaki yarışmacı, Miss Turkey’de yarışarak birincilik koltuğuna oturmuştur. 

Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İdil Bilgen kimin kızı, Kiev Büyükelçisi Levent Bilgen’in kızı mı?

Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen’in kızı olduğu öne sürülen İdil Bilgen Miss World’de Türkiye adına yarışacak. 

Miss World ne zaman?

İdil Bilgen’in Türkiye adına yarışacağı Miss World yarışmasının 2025 yılının Mart ayında yapılması bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal