Mısırlı Yönetmen Abu Bakr Shawky, Boğaziçi Film Festivali'nde

Abu Bakr Shawky, 12. Boğaziçi Film Festivali'nde film yapım sürecini paylaştı.

19.10.2024-23:31 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-23:31) Mısırlı Yönetmen Abu Bakr Shawky, Boğaziçi Film Festivali'nde

Mısırlı Yönetmen Abu Bakr Shawky, Festivalde İzleyicilerle Buluştu

Mısırlı sinema yönetmeni Abu Bakr Shawky, 12. Boğaziçi Film Festivali'nde yer aldı. Festivale katılması ile ilgili duyduğu heyecanı, "Cannes'a gitmek çok büyük bir olaydı ve çok özel bir deneyimdi" şeklinde ifade etti.

Film Sürecine Dair Açıklamalar

Yönetmen, Hesap Günü adlı film üretim süreci hakkında konuştu. Shawky, bu projeyi oluştururken birçok zorlukla karşılaştıklarını ve "Biz bu filmi yaparken hiçbir şeyimiz yoktu. Prodüksiyon şirketimiz benim evimdi," diyerek süreçteki sıkıntıları dile getirdi.

Bu sözleriyle, sinema dünyasındaki zorlukların üstesinden gelebilmek için azimli bir çaba gösterdiklerini vurgulamış oldu.

Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu, Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından...

Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu, Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 12. Boğaziçi Film Festivali kapsamında "Boshporus Talks" programına, Mısır asıllı yönetmen Abu Bakr Shawky (sağda) konuk oldu. Atlas 1948 Sineması'nda gerçekleştirilen programda, Shawky'nin "Hesap Günü" (Yomeddine) filmi izleyiciyle buluştu. Film gösteriminin ardından Shawky, yönetmen Elif Eda'nın (solda) moderatörlüğünde "Odaktaki Yönetmen" başlıklı söyleşide tecrübelerini paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal