Milli yıldız Mert Müldür net konuştu: ‘Avusturya’dan intikamımızı alacağız’

EURO 2024’te mücadele eden Türkiye’nin öne çıkan isimlerinden birisi olan Mert Müldür, son 16 turunda mücadele edeceği Avusturya ile ilgili olarak 3 ay önce aldıkları 6-1’lik mağlubiyetin intikamını alacaklarını dile getirdi.

29.06.2024-11:08 - (Son Güncelleme: 29.06.2024-17:18) Milli yıldız Mert Müldür net konuştu: ‘Avusturya’dan intikamımızı alacağız’

Fenerbahçe forması giyen Avusturya doğumlu milli oyuncumuz Mert Müldür, Avrupa Şampiyonası'nda Gürcistan'a karşı attığı muhteşem golle ilk tur maçlarının en dikkat çeken performanslarından birini sergilemişti. Türkiye'nin bütün alt yaş kategorilerinde oynadıktan sonra A Milli Takım'a yükselen ve bu formayı 26 kez giyerek 2 gol atan Mert, yaptığı tercihten dolayı hiçbir pişmanlık duymadığını belirtti. 

Avusturya Futbol Federasyonu temsilcisi Max Hagmayr ise Mert Müldür'ün Türkiye'yi tercih etme sürecinde Viyana-Hietzing'de yapılan görüşmede Türkiye adına oynamayı seçtiğini ifade ettiğini ve bu kararın kabul edilebilir olduğunu dile getirdi.

Biz iddialıyız

Mert Müldür, doğduğu ülke Avusturya ile Türkiye arasındaki maç için duygularını paylaşırken, "Üç ay önce Viyana'da aldığımız yenilgi bize acı verdi. Güçlü olduklarını biliyoruz, ancak biz iddialıyız. O maçın intikamını almak istiyoruz. Türkiye adına oynamayı seçtiğim için asla pişman değilim. İki ülkenin karşılaşmasında yer almak benim için çok duygusal olacak" dedi.

Milli yıldız Mert Müldür net konuştu: ‘Avusturya’dan intikamımızı alacağız’

Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmüyorum

Avusturya Sportif Direktörü Schöttel'in yardımcısı Max Hagmayr ise Mert Müldür'ün Fenerbahçe'de büyük bir gelişim gösterdiğini vurgulayarak, "Mert, Sarı-Lacivertli kulübe sakatlık sorunlarına rağmen büyük bir katkı sağladı. Türkiye'de çok değer görüyor ve sürekli olarak gelişim gösteriyor. Lyon'un ilgisi olmasına rağmen şu anda ayrılacağını düşünmüyorum. Milli Takım'da da mutlu olduğunu görüyoruz, umarım bu başarıları devam eder" şeklinde konuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal