Milli takımda harikalar yarattı: Arda Güler sevgilisiyle Bodrum’da tatilde

EURO 2024’ün parlayan isimlerinden birisi olan Arda Güler, tatil için Bodrum’a geldi. Genç yıldız sevgilisi Duru Nayman ve arkadaşlarıyla plaj voleybolu oynarken görüntülendi.

16.07.2024-09:50 - (Son Güncelleme: 16.07.2024-09:50) Milli takımda harikalar yarattı: Arda Güler sevgilisiyle Bodrum’da tatilde

Arda Güler, Real Madrid ve A Milli Takım ile oynadığı zorlu maçların ardından tatile çıktı. 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım formasıyla sergilediği performansla parlayan Arda Güler, tatil için Türkiye'yi tercih etti. Avrupa Şampiyonası sonrası sezonun yorgunluğunu atmak isteyen genç yıldız, soluğu Bodrum'da aldı.

Arda Güler ve Duru Nayman Bodrum'da tatile çıktı

Mynet’te yer alan habere göre; Şampiyona sonrası Bodrum'a gelen Arda Güler, tatilde sevgilisi Duru Nayman ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdi. Çift, Bodrum'da voleybol oynarken görüntülendi ve bu anlar vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Güler'in tatildeki anları sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Milli takımda harikalar yarattı: Arda Güler sevgilisiyle Bodrum’da tatilde

Duru Nayman kimdir?

Duru Nayman, 1 Şubat 2005 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kariyerini voleybolcu olarak sürdüren Nayman, Arda Güler ile olan birlikteliğiyle de dikkat çekiyor. Çiftin birlikte paylaştıkları kareler sosyal medyada yüz binlerce beğeni topluyor.

Tatilde bolca dinlenme fırsatı bulan Arda Güler, yeni sezon öncesi enerjisini toplarken, hayranları da yıldız futbolcunun tatil anılarını büyük bir ilgiyle takip ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal