Milli takımda Arda Güler endişesi: TFF’den açıklama geldi

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) oynayacağı Portekiz maçının hazırlıklarına devam ediyor.

21.06.2024-11:33 - (Son Güncelleme: 21.06.2024-11:50) Milli takımda Arda Güler endişesi: TFF’den açıklama geldi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, A Milli Takım, Barsinghausen'deki kamp merkezinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde basına kapalı bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenman, fitness salonunda yapılan ısınma hareketleriyle başladı ve ardından oyuncular sahaya geçerek topla ısınma çalışmaları yaptı. Devamında taktik çalışmalar üzerinde duran takım, antrenmanın son bölümünde çift kaleli taktik oyun oynadı.

Arda Güler korkuttu

İnternethaber’de yer alan habere göre; Antrenmana, yorgunluğu nedeniyle dinlendirilen Arda Güler katılmazken, tedavisi süren İrfan Can Kahveci de takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da antrenmanı yerinde izledi.

Milli takımda Arda Güler endişesi: TFF’den açıklama geldi

Milli takım kafilesi, yarın TSİ 17.15'te Hannover'den Dortmund'a hava yoluyla geçecek. Ay-yıldızlılar, Türkiye-Portekiz maçının oynanacağı BVB Stadyumu'nda TSİ 20.45'te bir yürüyüş yapacak. Teknik direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, TSİ 21.00'de stadyumda basın toplantısı düzenleyecek.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal