Milli Takım Portekiz’e karşı varlık gösteremedi: Her şey son maça kaldı

Portekiz’e 3-0 mağlup olarak gruptan çıkma şansını son maça bırakan Türkiye, Çekya maçında kaybetmemesi halinde grubunu 2. sırada bitirecek.

23.06.2024-12:05 - (Son Güncelleme: 23.06.2024-12:48) Milli Takım Portekiz’e karşı varlık gösteremedi: Her şey son maça kaldı

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'ndaki grup aşamasında inişli çıkışlı bir performans sergiledi. İlk iki maçta Gürcistan'ı mağlup eden ancak Portekiz'e kaybeden Ay-Yıldızlılar, son maçlar öncesi avantajlı bir konumda bulunuyor.

Her şey son maça kaldı

Grupta Portekiz ile birlikte galibiyeti bulunan iki takımdan biri olan Türkiye, Çekya karşısında alacağı bir galibiyet ya da beraberlikle çeyrek finale yükselebilir.

Milli Takım Portekiz’e karşı varlık gösteremedi: Her şey son maça kaldı

Ancak olası bir mağlubiyet durumunda işler karmaşıklaşıyor. Çekya'nın bizi yenmesi ve Gürcistan'ın da Portekiz'i mağlup etmesi halinde, Türkiye gruptan sonuncu olarak elenebilir. Eğer Çekya bizi yener ancak Gürcistan Portekiz'e kaybederse, en iyi üçüncü olma şansımız doğacak. A Milli Takım, diğer gruplardaki üçüncülerin durumuna göre Almanya'daki yoluna devam edip etmeyeceğini bekleyecek

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal