Milli Savunma Bakanı Güler'den TUSAŞ'taki Anma Töreninde Önemli Açıklamalar

Bakan Güler, TUSAŞ standında gerçekleşen anma töreninde, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

24.10.2024-13:12 - (Son Güncelleme: 24.10.2024-13:12) Milli Savunma Bakanı Güler'den TUSAŞ'taki Anma Töreninde Önemli Açıklamalar

Milli Savunma Bakanı Güler'den Kritik Açıklamalar

Savunma ve havacılık alanında önemli gelişmelerin sergilendiği SAHA EXPO 2024'te, TUSAŞ standında düzenlenen anma töreninde Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler konuşma gerçekleştirdi.

Dün Geceki Hava Harekatı

Bakan Güler, konuşmasında, "Dün gece kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik büyük başarıyla hava harekatlarını icra etmiştir. 29'u Irak'la 18'i Suriye'de olmak üzere toplam 47 terör hedefi tam isabetle vurulmuş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir," dedi.

menfur Saldırı ve TUSAŞ

Güler, Türk savunma sanayisinin lokomotifi olan TUSAŞ tesislerine yönelik bir saldırının gerçekleştiğini belirterek, "Bu menfur saldırıyı bir kez daha lanetleyerek, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum," ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Kararlılığı

Bakan, "Türkiye asla hiçbir tehdide boyun eğmemiştir ve eğmeyecektir. Hainlerin oyunlarını bozmaya devam edeceğiz," şeklinde vurguladı. Ayrıca, TUSAŞ ile birlikte çalışacakları ve başarıların artarak devam edeceğine dair inancını dile getirdi.

Geçmişte ve Gelecekteki Mücadele

Milli Savunma Bakanı, ülkenin ve halkın güvenliği için mücadelelerinin kararlı bir şekilde devam edeceğini belirterek, "Terör örgütlerinin tüm tesis ve faaliyetleri, meşru hedefimizdir. PKK, PYD, YPG gibi terör oluşumları kahraman Mehmetçiğimizin pençesinden kurtulamayacaktır," dedi.

Önemli İsimlerin Katılımı

Törende Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da konuşma yaptı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yönelik yapılan terör...

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yönelik yapılan terör saldırısına karşı, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'ndaki TUSAŞ standı önünde anma töreni düzenlendi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, törende konuşma yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır (solda) ve SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar da (sağda) törene katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal