Milli oyuncu Galatasaray’dan ayrılmak istiyor: Yönetimden gitmek için izin istedi

Galatasaray’dan geçen sezonun başında kiralık olarak Belçika ekibi Westerlo’ya giden savunma oyuncusu Emin Bayram, yeni sezonda takımda kalmak istemediğini yönetime iletti.

09.07.2024-16:48 - (Son Güncelleme: 09.07.2024-16:48) Milli oyuncu Galatasaray’dan ayrılmak istiyor: Yönetimden gitmek için izin istedi

Galatasaray’da yeni sezon öncesi büyük bir şok yaşanıyor. Milli oyuncu teknik direktör Okan Buruk’tan ve yönetimden takımdan ayrılma konusunda izin istedi.

Emin Bayram gitmek istiyor

Belçika ekibi Westerlo'ya transferinde taraftar tepkisi nedeniyle geri adım atılan Emin Bayram için pazarlıklar hız kesmeden devam ediyor. Galatasaray ile Westerlo arasında 4 milyon euro, sonraki satıştan pay ve geri satın alma opsiyonu üzerinde yoğun görüşmeler sürüyor. 21 yaşındaki stoperin transfer durumu kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Milli oyuncu Galatasaray’dan ayrılmak istiyor: Yönetimden gitmek için izin istedi

Geçtiğimiz sezon Westerlo'da kiralık olarak forma giyen ve Belçika Jupiler Pro Lig'de 23 maça çıkan Emin Bayram, kariyerine bu kulüpte devam etme arzusunu dile getirdi. Genç futbolcu, Galatasaray'da Davinson Sanchez, Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı'nın bulunduğunu ve bu nedenle düzenli forma şansı bulamayacağını ifade etti.

Emin, Westerlo'da birinci stoper olarak düzenli oynadığını, Galatasaray'da ise rotasyonda dördüncü stoper olma ihtimali nedeniyle ayrılmak istediğini belirtti. Galatasaray'ın mevcut stoperlerinin gelecek sezon da takımda yer alacağını düşündüğünden, forma şansı bulmasının zor olduğunu vurgulayan genç oyuncu, kulüpten ayrılmak için izin talep etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal