Yapımı pratik olan bir tatlı arayışı içerisindeyseniz milföy hamurlu pasta tarifini mutlaka denemelisiniz. Lezzetine vardıktan sonra bu pastadan vazgeçemeyeceksiniz. İşte milföy hamurlu pasta tarifi…
MALZEMELER
İç malzeme için:
- 1 çay bardağı tozşeker
- Yarım su bardağı toz badem
- 1 paket (80 gramlık) bitter çikolata
- 1 su bardağı dondurulmuş vişne
Üzeri için:
NASL YAPILIR?
Milföyleri oda sıcaklığında 5-6 dakika beklettikten içi için hazırladığınız toz şeker, toz badem, rendelenmiş bitter çikolata ve vişneli karışımı milföy hamurunun üzerine koyun ve üzerine diğer hamurunu kapatın. Milföy hamuru ve iç harç bitene kadar bu işlemi yapmaya devam edin. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin ve üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Piştikten sonra çayın yanına servis edebilirsiniz. Afiyet olsun…
Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.