MHP İl Genel Meclisi Üyeleri İle Toplantı Düzenledi

MHP, yerel yönetimlerdeki sorumlulukları üzerine bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Durmaz önemli açıklamalarda bulundu.

25.10.2024-18:11 - (Son Güncelleme: 25.10.2024-18:11) MHP İl Genel Meclisi Üyeleri İle Toplantı Düzenledi

MHP İl Genel Meclisi Üyeleri İle İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin Genel Merkezi'nde il genel meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, Cumhur İttifakı'nın yerel yönetimlerdeki rolü ve sorumlulukları üzerinde duruldu.

Toplantının Detayları

1,5 saat süren istişare toplantısında, MHP'li meclis üyelerinin yerel yönetimlerdeki katkıları ve önümüzdeki hedefleri ele alındı. Durmaz, yerel yönetimlerin ülke demokrasisinin temel taşları arasında bulunduğunu vurgulayarak, bu alanda yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekti.

Vatandaş İletişimi ve Sorumluluklar

Durmaz, il genel meclis üyelerinin etkili bir şekilde görevlerini yerine getirebilmeleri için vatandaşlarla iletişimin büyük öneme sahip olduğunu ifade etti. "Vatandaşlarımızın taleplerini ileteceği ilk adres meclis üyeleridir. Bu nedenle onların çalışmaları, bölge halkının yaşam standartlarını doğrudan etkiler,” dedi.

Gelecek Hedefleri

Toplantıda ayrıca, Durmaz, Türkiye'nin zor bir coğrafyada bulunduğuna ve yerel yönetimlerin bunun bilinciyle hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı. "Üretken belediyecilik anlayışımızla, milli değerlere yönelik sorumluluğumuzun farkındayız" diyerek geleceğe dair planlarını açıkladı.

Terör Saldırısına Tepki

TÜSİAŞ'ın Kahramankazan'daki tesislerine yönelik terör saldırısını da kınayan Durmaz, "Bu hain saldırıyı lanetliyoruz. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Durmaz, yerel yönetim etkileşimlerinin sürekliliğini sağlayarak, vatandaşlarla her zaman bir arada olmanın gerekliliğini vurguladı.

MHP Genel Merkezi'nde MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın başkanlığında

MHP Genel Merkezi'nde MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın başkanlığında "İl Genel Meclisi Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" yapıldı. Durmaz, burada konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal