Metin Akpınar’a mahkemeden bir şok daha geldi: Duygu Nebioğlu’ndan sonra o da kızı çıktı

Ünlü Yeşilçam oyuncusu Metin Akpınar’ın yıllar sonra Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Mahkeme, Sevgi Katkıcı’nın da Akpınar’ın kızı olduğunu duyurdu.

07.07.2024-12:36 - (Son Güncelleme: 07.07.2024-12:36) Metin Akpınar’a mahkemeden bir şok daha geldi: Duygu Nebioğlu’ndan sonra o da kızı çıktı

Mahkemeden Metin Akpınar’a bir şok daha geldi. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu ispatlamak için yıllardır süren hukuki mücadele sonuçlandı. Sevgi Katkıcı, 21 yıl sonra gerçek babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendiği DNA testi sonuçlarıyla kanıtladı. 

Duygu Nebioğlu’ndan sonra o da kızı çıktı

Sabah gazetesinin haberine göre, Antalya Aile Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda yapılan raporlamada Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu kesin olarak tespit edildi. Mahkeme kararıyla birlikte resmi olarak Metin Akpınar'ın kızı olduğu soy bağıyla da onaylandı.

Metin Akpınar’a mahkemeden bir şok daha geldi: Duygu Nebioğlu’ndan sonra o da kızı çıktı

Sevgi Katkıcı, daha önce yaptığı açıklamada DNA raporuyla babasının Metin Akpınar olduğuna olan inancını dile getirmiş ve bu gerçeği öğrenmesinin ardından tutumunda herhangi bir değişiklik olmadığını vurgulamıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal