Metalciyiz Biz film konusu ve oyuncuları

Yönetmen Peter Sollett’in son gençlik projesi olan Metalciyiz Biz, dizi ve fil platformu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. Oldukça dikkat çekici sahneler olan filmin konusu kadar oyuncuları da merak edilmeye başlandı.

09.04.2022-13:59 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-13:59) Metalciyiz Biz film konusu ve oyuncuları

Bu güne kadar yapılan sıradan gençlik filmlerine taş çıkartacak bir kimlik içinde hazırlanan ve izleyicilerine soluksuz bir deneyim elde ettirmesi hedeflenen Metalciyiz Biz filmi Netflix'te yayınlanmaya başladı. Müziğin keskin güçlerini damarlarına kadar işlemiş olan gençliğin bazen tipik komedileri bazen de dramatik sekanslarının işlendiği film, izleyenlerin enerji ve derinlik dokusunu da bir an bile azaltmıyor.Metalciyiz Biz film konusu ve oyuncuları

Netflix’de orjinal adı 'Metal Lords' olarak yayınlanan Metalciyiz Biz filmi ise birbirlerinden çok farklı özelliklere sahip olan iki yakın arkadaşın aynı maçta yan yana gelmesi sonrası bir grup kurarak, gruplarını metal müzikte zirveye taşıyıp okuldaki turnuvanın kazanılmasına hedeflenme şeklinde özetleniyor.

Metalciyiz Biz film konusu ve oyuncuları

Metalciyiz Biz film konusu

Sadece kendilerinin metal müzik ile ilgilenildiği bir okulda grup oluşturan iki gencin hikayesini konu alan film de Hunter, sıkı bir metal hayranı olduğu ve hayattaki en büyük düşünün ise iyi bir müzik grubu kurarak yaklaşan, 'Grupların Savaşı'nı kazanma isteğini anlatıyor. En iyi arkadaşı Kevin’i bateri çalmasını sağlayan Hunter'in sadece çello çalan bir kız bulabilmesi işleri biraz zora sıkarken grubun birlikte bir emek harcayarak okulun 'Grupların Savaşı'nı kazanıp kazanmayacakları beklenir.

Metalciyiz Biz film konusu ve oyuncuları

Film yorumcularından 7,5/10 puan alan Metalciyiz biz filminin IMDb puanının ise 6,9 olduğu görülüyor.

Metal Lords Film Oyuncu Kadrosu

Adrian Greensmith – Hunter

Jaeden Martell – Kevin

Isis Hainsworth – Emily

Brett Gelman – Dr. Sylvester

Katie O’Grady – Laurie

Teddy Van Ee – Ray

Michelle Mao – Lisa Randall

Noah Urrea – Clay

Analesa Fisher – Kendall ve diğer.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal