Merve Boluğur sahnelerin tozunu attırdı! İlk sahne performansıyla herkesi şaşırttı

İlk sahne performansını sergileyen Merve Boluğur gündeme bomba gibi düştü."Şşşttt" isimli parçası ile karşısına çıkan Merve Boluğur performansıyla dinleyicileri ikiye böldü. Sesi ile ilgili yapılan eleştirilere kulak asmayan Merve Boluğur sahnelerde boy göstermeye başladı.

22.07.2022-08:07 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-08:07)

Kendi yazdığı ve seslendirdi“Şşşşttt” adlı  parçası ile sahneye çıkan Boluğur, daha sonra Yıldız Tilbe'nin sahnesine  konuk oldu. Sesi ile ilgili birçok kişi tarafından eleştirilen Merve Boluğur,  yapılan eleştirilere kulak asmayarak  sahnelerde yer almaya devam ediyor. Bir mekanda sahne alan Boluğur,  herkesi şaşırttı.

Merve Boluğur sahnelerin tozunu attırdı

Dün akşam ilk kez Nişantaşı'nda bir mekanda sahne alan Merve Boluğur’un  canlı performans sergileyeceği düşünüldü. Birçok kişinin ünlü oyuncu dinlemek için geldiği mekana kişi başı 2500 TL ödedi. DJ nin çaldığı şarkıları eşlik eden Merve Boluğur, herkesi şok etti. Dinlemeye giden kişiler 2500 TL öderken Merve Boluğur’da sahnede hızını alamayıp danslarıyla herkesi coşturdu. 

Merve Boluğur Sahneye Çıktı

Sahnedeki ilk performansı olan Merve Boluğur tüm Türkiye'yi ikiye böldü. Güzel oyuncu için kimileri iyi yorum yaparken kimileri de sesi ile ilgili  eleştirilerde bulundu. 

Merve Boluğur İlk Sahne Performansı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal