Mersin'de Facia: Eşini Vuran Adam İntihar Etti

Mersin'de karısını öldüren Atilla Biricik, aynı silahla intihar etti. Eşinin kaybı sonrası 10 yaşındaki engelli kızı koruma altına alındı.

24.10.2024-12:10 - (Son Güncelleme: 24.10.2024-12:10) Mersin'de Facia: Eşini Vuran Adam İntihar Etti

Mersin'de Olaylı Bir Gün

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşanan bir trajedi, toplumun dikkatini çekti. Atilla Biricik (44), Tömük Mahallesi'ndeki evinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşini, Fatma Biricik (40), av tüfeğiyle vurdu. Çevredekilerin silah seslerini duyması üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

Yapılan kontrollerde ağır yaralı durumda bulunan Fatma Biricik, ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kadın yaşamını yitirdi.

İntihar ve Çocukların Korunması

Olayın ardından Atilla Biricik, 46 AAG 096 plakalı otomobilinde, olay sonrası yaklaşık 200 metre uzaklıkta av tüfeğiyle kendisini vurarak intihar etti. Bu trajik olayın ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, çiftin 10 yaşındaki engelli kızını koruma altına aldı.

Önleyici Tedbir Kararı

Fatma Biricik, 22 Ekim'de kocası hakkında bir 'önleyici tedbir' kararı almıştı. 21 Ekim'de yapılan görüşmelerde, tedbirin uzatılması için herhangi bir talepte bulunmadığı öğrenildi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi, aynı silahla aracında...

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi, aynı silahla aracında intihar etti. Sevk edilen polis ve sağlık ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal