Mersin'de Boya Fırınında Patlama: 3 Ağır Yaralı

Mersin Erdemli'deki boya fırınında meydana gelen patlamada, 3 kişi ağır yaralandı ve yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

07.10.2024-14:23 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-14:23) Mersin'de Boya Fırınında Patlama: 3 Ağır Yaralı

Mersin'de Boya Fırınında Patlama Olayı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir boya fırınında yaşanan patlama olayı, bölgedeki sakinleri alarma geçirdi. Alata Mahallesi'ndeki Erdemli Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren A.Y.'ye ait boya fırınında, henüz netleşmeyen bir sebeple patlama meydana geldi.

Patlama Sonrası Yaralanmalar ve Yangın

Patzlama sonrasında yangın çıkması üzerine hemen 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan fırın sahibi A.Y. ile iş yerinin yanındaki çalışanlar M.C. ve M.Ö., sağlık ekipleri tarafından Erdemli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi

İtfaiye ekiplerinin hızlı bir müdahalesiyle çıkan yangın kontrol altına alındı. Olayın sebebi olarak gaz sıkışması değerlendirilmektedir. Patlama, iş yerinin duvarının yıkılmasına neden oldu.

Mersin'in Erdemli ilçesinde boya fırınında meydana gelen patlamada, 3 kişi ağır yaralandı. Gaz...

Mersin'in Erdemli ilçesinde boya fırınında meydana gelen patlamada, 3 kişi ağır yaralandı. Gaz sıkışmasından meydana geldiği değerlendirilen patlama nedeniyle iş yeri hasar gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal