Merih Demiral Türk Ligi'ne Geliyor! Transfer Çalışmaları Başladı

Suudi Arabistan ekibi AL-AHLİ'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, Türk Ligine mi geliyor? 4 büyüklerden hangi takım, milli yıldız için kolları sıvadı? İşte Merih Demiral transferinden detaylar...

02.09.2024-12:11 - (Son Güncelleme: 02.09.2024-12:11) Merih Demiral Türk Ligi'ne Geliyor! Transfer Çalışmaları Başladı

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'a Süper Lig takımlarının dört büyüklerinden biri olan takımdan, talip geldi. Kulübün, tecrübeli futbolcuyu renklerine katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

''Fenerbahçe Benim İçin Bir Yara''

30 Ağustos Cuma akşamı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Fenerbahçe-Corendon Alanyaspor maçını tribünden takip eden milli futbolcu, ''Fenerbahçe her zaman benim için bir yara'' diyerek sarı-lacivertli formaya olan ilgisini belli etmişti. Sarı-lacivert yönetimi milli futbolcuya talip oldu. 


Futbolcunun Performansı

Merih Demiral, Al Ahli ile toplam 24 maça çıktı ve forma terletti. Tecrübeli milli futbolcu, çıktığı maçlardan 1 gol ve 1 asistlik performansla ayrıldı. 

Demiral Transfere Sıcak Bakıyor

27 yaşındaki tecrübeli stoperin fenerbahçe transferine sıcak baktığı ancak kulübü Al Ahli'nin bu duruma nasıl yaklaşacağının belirsiz olduğu iddia edildi. Fenerbahçe altyapısında yetişen futbolcunun, Arabistan ekibi Al Ahli ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal