Meral Akşener’den İYİ Parti’ye mesaj: ‘Fotoğraflarımı parti binalarından indirin’

İYİ Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener, partiye yazı göndererek fotoğrafının parti binalarından indirilmesini istediği ifade edildi.

13.06.2024-09:34 - (Son Güncelleme: 13.06.2024-17:25) Meral Akşener’den İYİ Parti’ye mesaj: ‘Fotoğraflarımı parti binalarından indirin’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştiren eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den dikkat çeken bir talep geldi. İYİ Parti'de Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un, kurucu genel başkan Meral Akşener'in fotoğraflarının parti binalarından kaldırılmasını talep etmesi üzerine, Akşener de partiye yazı göndererek genel merkez ve teşkilatlardaki fotoğraflarının indirilmesini istedi. 

Meral Akşener, fotoğraflarının kaldırılmasını istedi

Akşam’ın yer verdiği habere göre; Akşener yazısında şu ifadelere yer verdi:

Meral Akşener’den İYİ Parti’ye mesaj: ‘Fotoğraflarımı parti binalarından indirin’

"Kapalı grup toplantısında Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz beyefendinin, kurucu genel başkan olarak şahsımın Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyareti nedeniyle, fotoğraflarımın genel merkez, milletvekili, il ve ilçe teşkilat makamlarından indirilmesi konusundaki talebi doğrultusunda, gereğinin behemehal talimatlandırılarak yapılması hususunu bilgilerinize sunarım."

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, milletvekili Rıdvan Uz kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal