Menteşe'deki Orman Yangını Havadan İncelendi

Menteşe'deki orman yangını, dron ile havadan çekilen görüntülerle incelendi. Ekipler müdahale etmeye devam ediyor.

20.10.2024-17:53 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-18:09) Menteşe'deki Orman Yangını Havadan İncelendi

Menteşe'de Yangın Bölgesi Havadan Görüntülendi

Muğla iline bağlı Menteşe ilçesinde çıkan orman yangını, dron ile havadan görüntülendi. Yangın, Turnalı Mahallesi'nde ormanlık alanda meydana geldi.

Yangının Seyri ve Müdahale Çalışmaları

Önceki gün sabaha karşı başlayan yangın, etkili rüzgarın da katkısıyla hızla yayıldı. Gece saatlerinde Kıran Mahallesi'nin Gökova Körfezi'ne bakan yamaçlarında etkisini artırdı. Yangına, ilk olarak gece kara ekipleri müdahale ederken, sabahın ilk ışıklarıyla hava ekipleri de devreye girdi.

Kontrol ve Soğutma Çalışmaları Sürüyor

Yangın kısmen kontrol altına alınmış durumda, ancak ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Ayrıca bölgede soğutma çalışmalarının da sürdüğü bildirildi.

Anadolu Ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre, olay yerindeki ekipler tüm güçleriyle yangının daha fazla yayılmasını önlemek için çaba harcıyor.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çıkan orman yangınında zarar gören alanlar, Anadolu Ajansı (AA) ekibi...

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çıkan orman yangınında zarar gören alanlar, Anadolu Ajansı (AA) ekibi tarafından dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde, yeşil örtüye sahip alanın yangının ardından siyaha büründüğü yer alıyor. Görüntülere, yangında hasara uğrayan evler de yansıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal