Menisküs Nakli ile Futbol Hayaline Dönüş

İzmir'de amatör futbolcu Tarık Çiloğlu, menisküs nakli ile sağlığına kavuşarak yeniden yürüme umudunu buldu.

08.10.2024-14:22 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-14:22) Menisküs Nakli ile Futbol Hayaline Dönüş

İzmir'de Futbolcu Tarık Çiloğlu'na Menisküs Nakli

İzmir'in amatör futbol liglerinde oynamış olan Tarık Çiloğlu, yaşadığı sakatlıklar sonucunda menisküs nakli ile sağlığına kavuştu.

Sakatlık ve Ameliyat Süreci

35 yaşındaki Çiloğlu, 15 yıl önce bir maçta ön çapraz bağının kopması sonrası 2 kez ameliyat edilerek sahalara dönmüştü. Fakat zamanla menisküsünde de yırtık oluştu ve iç menisküsü tamamen alındı. Sonuç olarak, sporu bırakma kararı almak zorunda kaldı.

Doktorun Müdahalesi ve Başarılı Ameliyat

Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde Doç. Dr. Lokman Kehribar tarafından gerçekleştirilen iç menisküs nakli ve ön çapraz bağ onarım ameliyatı, Çiloğlu'nun sağlık durumu için olumlu bir gelişme oldu. Kehribar, ameliyatın başarıyla geçtiğini ve hastanın 1.5 ay içinde yürümeye başlayacağını ifade etti.

Çiloğlu, hastanede yaptığı açıklamada ağrılarının sona erdiğini ve sosyal güvence kapsamında ek ücret ödemeden ameliyat olduğunu belirtti. Gelecek için umut dolu olan genç futbolcu, sağlıklı bir şekilde yürümeyi özlemle bekliyor.

Hastanın Durumu ve Gelecek Planları

Ameliyat sonrası rehabilitasyon sürecine alınan Tarık Çiloğlu, sağlığına kavuşma yolunda ilk adımlarını attı. Geçmişteki sorunlarının sona ermesiyle birlikte, yeniden aktivitelere katılma isteği kuvvetlendi.

İzmir'de amatör ligde oynadığı sırada iki kez çapraz bağları kopan ve iç menisküsü alınan Tarık...

İzmir'de amatör ligde oynadığı sırada iki kez çapraz bağları kopan ve iç menisküsü alınan Tarık Çiloğlu (sağda), menisküs nakli sayesinde sağlıklı şekilde yürüme umutlarını artırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal