Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Kırşehir'de Eğitim Bir-Sen Şubesi Açtı

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kırşehir'de Eğitim Bir-Sen'in yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

09.10.2024-16:05 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-16:05) Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Kırşehir'de Eğitim Bir-Sen Şubesi Açtı

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan Kırşehir'de Açılış

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi içerisinde yer alan Eğitim Bir-Sen 2 No'lu Şube Temsilciliğinin açılışına katıldı.

Yeni Şubenin Hayırlı Olmasını Diledi

Açılışta yaptığı konuşmada, sendika bünyesindeki şube başkanları ve üyelerine emekleri için teşekkür eden Yalçın, yeni şubenin hayırlı olmasını diledi. Yalçın, "Hiç kimseyi ötekileştirmedik. Amacımız milleti bir araya getirip, büyütmek ve millet için hizmet etmektir." dedi.

Vali ve Rektörle Görüşmeler

Yalçın, açılış sonrasında KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil'i ziyaret etti ve bir süre görüşme gerçekleştirdi. Aynı zamanda Vali Murat Sefa Demiryürek'i de ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen'i de ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın (sağ 2), Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) içerisindeki...

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın (sağ 2), Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) içerisindeki Eğitim Bir-Sen 2 No'lu Şube Temsilciliğinin açılışı için geldiği kentte, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen'i (ortada) ziyaret etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal