Mehmetçik şehidin intikamını aldı: 17 terörist etkisiz hale getirildi

Dün Şanlıurfa’daki hudut karakoluna teröristler tarafından yapılan saldırıda bir asker şehit olmuş, bir asker ise yaralanmıştı. Mehmetçik ise yaptığı karşı saldırıda 80’e yakın hedef imha edilirken, 17 terörist etkisiz hale getirildi. Ayrıntılar haberimizde...

19.09.2022-10:50 - (Son Güncelleme: 19.09.2022-15:22) Mehmetçik şehidin intikamını aldı: 17 terörist etkisiz hale getirildi

18 Eylül'de sınırın Suriye tarafından teröristlerce yapılan roketatar saldırısında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki hudut karakolunda görevli bir asker şehit olmuş, bir asker yaralanmıştı. Mehmetçik ise yaptığı karşı saldırıda 80’e yakın hedef imha edilirken, 17 terörist etkisiz hale getirildi. İlk olarak ateş destek vasıtaları ile teröristlerin bulunduğu bölgeler ateş altına alınırken sınır hattına SİHA’lar sevk edildi.

Mehmetçik şehidin intikamını aldı

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre havadan yapılan atışlar ve ateş destek vasıtalarının misliyle mukabele ve sonrasındaki cezalandırma atışları sonucunda Terör örgütüne ait 80'e yakın hedef imha edildi, 17 terörist etkisiz hale getirildi. 

MSB açıklama

Kaynaklar öldürülenlerin arasında saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin de olduğu değerlendirmesinde bulundu, Mehmetçiğin kanının hiçbir zaman yerde bırakılmadığını, şehit ailelerinin gözyaşlarının hesabının sorulduğunu kaydetti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal