07.02.2022-12:58 (Son Güncelleme:07.02.2022-13:11)


1

Medipol Başakşehir, Benfica'dan on numara olan yıldız futbolcu Pizzi'nin transferinde anlaşmayı sağladı.



2

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de çok önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. Başakşehir'de son olarak gündeme çok önemli bir isim geldi. İstanbul ekibi Başakşehir kadrosuna Benfica'nın Portekizli on numarası Pizzi'yi kattı.



3

Yaşanan bu transfer gelişmesi büyük yankı uyandırdı. Futbolcunun transferinde sadece imzaların kaldığı aktarılıyor.



4

Başakşehir'in, Benfica'dan tecrübeli yıldızı kiralama formulü ile kadrosuna kattığı gelen bir başka önemli bilgiler arasında bulunuyor. Futbolcunun transferiyle ilgili başka detayların kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor.



5

32 yaşındaki on numara futbolcu Pizzi kariyerine Portekiz'in Braga takımında başladı. Braga altyapısında sergilediği performansla takımın A seviyesine yükselen futbolcu ardından Portekiz'in bir başka takımı Ribeirao'ya transfer oldu. Buradan tekrar Braga'ya dönen futbolcu bir başka Portekiz ekibi Covilha'ya kiralık olarak gitti. Covilha sonrası ise Paços Fereira'ya kiralandı. Futbolcu sonrasında Braga'dan bu sefer İspanyol devi Atletico Madrid'e kiralık olarak gitti.



6

Futbolcu sonrasında Braga'dan bu sefer İspanyol devi Atletico Madrid'e kiralık olarak gitti. Atletico Madrid'de gösterdiği başarılı futbolla dikkat çeken futbolcu bonservisiyle sonrasında İspanyol devine transfer oldu. Atletico Madrid sonrasında ise Benfica'ya transfer oldu. Benfica'nın uzun yıllar formasını terleten futbolcu, takımın önemli isimlerinden birisi haline geldi.



7

Asıl mevkisi on numara olan Pizzi, sağ kanat ve sol kanat pozisyonlarında da görev alabiliyor.



8

Portekizli yıldız futbolcunu Başakşehir'e transferi büyük yankı uyandırmış durumda. Yıldız futbolcuyu önceki sezonlar Süper Lig devlerinin transfer etmek istediği biliniyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR