MCT Technic Galatasaray'ın Forma Sponsoru Oluyor

MCT Technic, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın forma sponsoru olarak çevre bilincini sporta taşımayı hedefliyor.

11.10.2024-15:04 - (Son Güncelleme: 11.10.2024-15:04) MCT Technic Galatasaray'ın Forma Sponsoru Oluyor

MCT Technic Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın Forma Sponsoru Oldu

Türkiye'nin çevre dostu teknolojiler üreten lider firmalarından MCT Technic, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın yeni forma sponsoru olarak dikkatleri üzerine çekti.

İmza Töreni RAMS Park'ta Gerçekleşti

Sponsorluk anlaşmasının imza töreni, RAMS Park’ta gerçekleştirildi. Törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu ile MCT Technic Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Furkan Yılmaz ve MCT Technic'in kurucusu Hacı Yılmaz hazır bulundu.

Dursun Özbek'ten Teşekkür Mesajı

Törende konuşan Dursun Özbek, Furkan Yılmaz’a Galatasaray’a olan ilgisi için teşekkür etti ve iş birliğinin devamını diledi.

Niyazi Yelkencioğlu: "Başarılı Olacağına İnancımız Tam"

Niyazi Yelkencioğlu, MCT Technic ile yapılan anlaşmanın her iki taraf için de faydalı olacağını belirtti ve gelecekteki projelerde iş birliğinin devam edeceğine vurgu yaptı.

Çevre Bilinci Yayılacak

MCT Technic Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Furkan Yılmaz, "Galatasaray’ın formasında yer almak, çevre duyarlılığımızı geniş kitlelere ulaştırma fırsatı. Türkiye'nin yerli NOx sensörünü üreterek karbon ayak izimizi azaltmayı amaçlıyoruz" dedi.

Hacı Yılmaz: "Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Çalışıyoruz"

MCT Technic'in kurucusu Hacı Yılmaz da, iş birliğinin çevreci vizyonlarını artıracağını vurguladı ve sporun gücünü kullanarak daha sürdürülebilir bir gelecek hedeflediklerini ifade etti.

Karbon Salınımını Azaltmayı Amaçlıyorlar

MCT Technic, yazılı açıklamasında bu iş birliği ile spor dünyasında çevre bilincini artırmayı hedeflediğini belirtti. Bu sponsorluk, markanın çevreci vizyonunu geniş kitlelere ulaştırma konusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Türkiye'nin çevre dostu teknolojiler geliştiren şirketlerinden biri olan MCT Technic, Galatasaray...

Türkiye'nin çevre dostu teknolojiler geliştiren şirketlerinden biri olan MCT Technic, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın forma sponsoru oldu. RAMS Park'ta gerçekleştirilen sponsorluk imza törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek (sol 2) ve Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu (solda) ile MCT Technic Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Furkan Yılmaz (sağda) ve MCT Technic'in kurucusu Hacı Yılmaz (sağ 2) katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal