Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları Başlıyor

36. Maximiles Black The Bodrum Cup, 21-26 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor.

18.10.2024-17:45 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-17:45) Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları Başlıyor

Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları

Muğla'nın gözde tatil merkezi Bodrum'da, bu yıl 36'ncısı gerçekleştirilecek olan Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları, 21-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Etkinlik ve Bilgilendirme Toplantısı

Yarışların öncesinde Bodrum Belediyesi Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, yarış programı ve detayları hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu organizasyona Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz gibi önemli isimler katıldı.

Organizasyon Ekibi

Toplantıda, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, Onursal Başkan Erman Aras ve Yarış Komitesi Başkanı Hasan Subaşıoğlu önemli bilgileri paylaştı.

Kazanmaya Yelken Aç Teması

Bu yılki yarışların teması olan "Kazanmaya Yelken Aç", sadece yelken yarışları ile sınırlı kalmayarak organizasyon boyunca farklı alanlarda kendini gösterdi. Ayrıca sponsorlar ve diğer kuruluşlarla yapılan iş birliklerinin Türkiye'nin tanıtımına önemli katkılar sağladığı belirtildi.

Yarışların Kapsamı

Türkiye’nin en büyük yelken yarışları arasında yer alan Maximiles Black 36. The Bodrum Cup’ta, 100'e yakın tekne yarışacak. Organizasyona katılan teknelerle birlikte toplamda 200’e yakın tekne su üzerinde yer alacak.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 21-26 Ekim'de bu yıl 36'ncısı düzenlenecek Maximiles Black The Bodrum...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 21-26 Ekim'de bu yıl 36'ncısı düzenlenecek Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları öncesi, program ve yarış detaylarının paylaşıldığı etkinlik düzenlendi. Programda, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal