Maximiles Black The Bodrum Cup 2023 Yelken Yarışları Başladı

Bodrum'da 36. Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları vuruldu.

22.10.2024-14:55 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-14:55) Maximiles Black The Bodrum Cup 2023 Yelken Yarışları Başladı

Yarışmalar Bodrum'un Açıklarında Başladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 36. kez gerçekleştirilen Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları resmi olarak start aldı. Yarışların başlangıcında, yaşamını yitiren denizciler ve bu organizasyonun kurucularından Arif Yılmaz anısına denize çelenk bırakıldı.

Organizasyon Komitesinden Açıklamalar

Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, etkinliğin bugüne gelmesinde emeği geçen herkesi saygıyla andıklarını dile getirdi. Uysal, 5 gün sürecek yarışlar boyunca yaklaşık 150 teknenin denizde olacağını belirtti.

İş Bankası'nın Destekleri

Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Çağlar İlter, bankanın kuruluşundan bu yana sosyal, kültürel ve çevresel alanlarda çeşitli faaliyetlerde yer aldığını vurguladı.

Yerel Yönetim Temsilcileri Yarışta

İlk gün yarışını Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras gibi birçok yerel yönetim temsilcisi gözlemledi.

Teması ve Rotaları

Kazanmaya Yelken Aç” temasıyla düzenlenen yarışlar, Karaada, Çökertme ve Kissebükü rotalarında devam edecek ve 26 Ekim'de sona erecek.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 36'ncısı düzenlenen Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 36'ncısı düzenlenen Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları başladı. Organizasyonda, 5 günlük yarış boyunca 150'ye yakın tekne denizde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal