MasterChef yeni bölümde neler olacak? 2023 MasterChef Barış ve Barbaros diskalifiye olacak mı? MasterChef All Star’da milyonları şok eden kavga

MasterChef All Star’da heyecan devam ediyor. Programın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüne ise Barış ile Barbaros arasında yaşanan kavga damgasını vurdu. Kavgayı gören izleyenler MasterChef yeni bölümde neler olacak? 2023 MasterChef Barış ve Barbaros diskalifiye olacak mı? gibi soruları araştırmaya başladı. İşte detaylar…

05.10.2023-17:43 - (Son Güncelleme: 05.10.2023-17:43)

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı 2023 MasterChef All Star’da bu akşam 109. bölüm yayınlanacak. Fragmanda birbirinde şok edici olaylar yaşansa da en çok dikkat çekeni ise Barış ile Barbaros arasında yaşanan kavga oldu. İzleyenler yeni bölümde yaşanacak olayları görür görmez arama motorlarına yönelerek MasterChef yeni bölümde neler olacak? 2023 MasterChef Barış ve Barbaros diskalifiye olacak mı? sorularını araştırmaya başladı.

2023 MasterChef Barış ve Barbaros diskalifiye olacak mı?

Masterchef Barış, fragmanda şu sözleri ifade etti: "Bak, sana diyorum ki sessiz konuş. Niyse sen bizi reklam ediyorsun millete? Sen elini kolunu oynatıyorsun Barbaros? Elin kolun oynuyor. Bak, o elini kolunu...benimle konuşurken indir."Barış daha sonra ise "Bir dakika çekilsene" sözlerine söyleyip Ayaz'ın kendini tutmasını engellemeye çalıştı.

MasterChef All Star Barış Barbaros Kavga

Somer Şef yanlarına gitti

Somer Şef’in Çocuklar ne oluyor? sözleriyle olaya müdahale ettiği ve şeflerin yarışmacıların yanına doğru gittikleri göründü.

Somer Şef'in "Masterchef tarihinde aday belirlemeyi biraz sonra yapacağımız şekilde yaptığımız hiçbir oyun olmadı. Bu kadar olaylı çok az gece hatırlıyorum. Üzerindekini çıkarıyorsun..." sözleri ise "Masterchef'te diskalifiye olacak mı, Masterchef'te bir yarışmacı direkt potaya mı gitti?" sorularını düşündürdü. 

MasterChef’te diskalifiye olup olmayacağı bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm sonrası netlik kazanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal