MasterChef ne zaman bitiyor? MasterChef Türkiye final tarihi belli oldu mu? MasterChef bitiyor, Survivor başlıyor

TV8’in fenomen yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye’de heyecan dolu geçen bir sezonun daha sonuna yaklaşıldı. Şeflerin yarışmacılardan her bölüm farklı yemekler yapmalarını istediği programın sona ermesinin ardından bir diğer sevilen program Survivor 2023’ün başlaması bekleniyor. Peki MasterChef ne zaman bitiyor? MasterChef Türkiye final tarihi belli oldu mu? Soruların yanıtı haberimizde...

26.12.2022-17:58 - (Son Güncelleme: 26.12.2022-17:58) MasterChef ne zaman bitiyor? MasterChef Türkiye final tarihi belli oldu mu? MasterChef bitiyor, Survivor başlıyor

2022 yılının sonuna yaklaşılmasıyla beraber ekranları kasıp kavuran yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye’nin sezona ne zaman veda edeceği araştırılan konular arasında yer aldı. Programın bitişiyle beraber milyonların severek takip ettiği Survivor’ın başlayacağı tahmin edilirken, MasterChef Türkiye’nin ne zaman final yapacağını öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden araştırma yapıyor. Peki MasterChef ne zaman bitiyor? MasterChef Türkiye final tarihi belli oldu mu?

MasterChef ne zaman bitiyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna sunumuyla izleyenlerle buluşan MasterChef Türkiye’nin ne zaman final yapacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Survivor’ın en geç Şubat ayına kadar başlayacağı göz önüne alındığında MasterChef’in Ocak ayı içerisinde ekranlara veda edeceği tahmin ediliyor. 

MasterChef Ne Zaman Bitiyor

Öte yandan MasterChef son bölümde eleme adayları olan Burak, Tolga, Metin ve Görkem arasından MasterChef Türkiye’ye veda eden isim Tolga oldu. Somer Şef Tolga’nın vedasıyla ilgili olarak,''Bizim sektörde kendine güzel bir gelecek sağlayabileceğini düşünüyorum. Bence çok başarılı bir yarışma çıkardın. Bu senenin benim için burada kalacak yarışmacılarından birisiydin.'' ifadelerini kullandı.

Survivor 2023 yarışmacıları kimler?

MasterChef’in sona ermesinin ardından izleyenlerle buluşacak olan Survivor 2023’te yer alacak olan yarışmacılar belli olmaya devam ediyor. Aralarında sosyal medya fenomenlerinin de yer aldığı Survivor 2023 yarışmacıları şu şekilde:

MasterChef Ne Zaman Bitiyor-1

Berdan Mardini

Ümit Erdim

Murat Eken

Zeynep Alkan

Seçkin Piriler

Cansu Tuman

Halil İbrahim Göker

Buse Plan

Alper Rende

Elanur

Chaby

Kürşat Juan

Aysu Keskin

Barış Telli

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal