Masterchef kim elendi, bu akşam kim gitti? 26 Kasım 2023 MasterChef elenen isim kim, hangi yarışmacı veda etti? MasterChef’e veda eden son belli oldu

Masterchef kim elendi sorusu dün yayınlanan son bölümle beraber netlik kazandı. TV8’de yayınlanan MasterChef’te jürinin değerlendirmelerinin ardından yarışmaya veda eden isim belli oldu. Geçen hafta yarışmaya Ayaz olmuştu. Peki Masterchef kim elendi, bu akşam kim gitti? 26 Kasım 2023 MasterChef elenen isim kim, hangi yarışmacı veda etti? İşte soruların yanıtı…

27.11.2023-12:36 - (Son Güncelleme: 27.11.2023-12:36)

Eleme heyecanıyla heyecanın tavan yaptığı MasterChef’te yarışmaya veda eden son ismin kim olduğu sorusu izleyenlerin en çok merak ettiği soruların başında geliyor. TV8'de yayınlanan, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye’nin 26 Kasım 2023 tarihinde yayınlanan yeni bölümün sonunda kimin yarışmadan elendiğini öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Masterchef kim elendi, bu akşam kim gitti? 26 Kasım 2023 MasterChef elenen isim kim, hangi yarışmacı veda etti?

Masterchef kim elendi?

MasterChef'te elenen isim bu akşam belli oldu. Yarışmaya Alican veda etti. Haftanın eleme adayları şu şekilde oldu:

-Hasan,

-Barbaros,

-Dilara,

-Esra,

-Alican,

-Batuhan

MasterChef Alican Kimdir

Eleme potasından kendini kurtaran ilk yarışmacı Hasan oldu. Tüm yarışmacılar arasında kuzu kulağını en iyi kullanan isim olarak belirlendi. Hasan ilk 11'e yükseldi. Hasan, ''Zorlu bir potaydı, iki kişi kurtaracaktı. İlk turda birinci olarak çıktım. Allah'a çok şükür.'' dedi.

Eleme potasından ikinci olarak potadan kurtulan isim Barbaros olarak açıklandı. Barbaros'un tabağı biraz özensiz bulunsa da ürün kullanımı açısından başarılı bulundu. Barbaros şunları söyledi: İkincilik üstüme çok yapıştı bu ara. Çıkacağıma tabağımdan emindim. Aksilikler yaşadım.

MasterChef'te son dörde kalan isimler; Alican, Batuhan, Esra ve Dilara oldu. Yarışmacılar Danilo Şefin tabağına en yakın tabağı yapmak için çaba sarf edecek. Danilo şef, Linguistico adını verdiği tabağı yarışmacılara sundu. Tabağın en önemli ürünü ise; dil. 

MasterChef Türkiye'de bu akşam ikinci etapta potadan kurtulan ilk isim Esra oldu. Potadan Batuhan'ın da kurtulmasıyla son ikiye Dilara ve Alican kaldı. 

MasterChef Türkiye'ye veda eden Alican şu sözleri söyledi: Bu ülkenin hedefini bilen gelecek nesillere yol verebilecek insanlara ihtiyacı var. Ufak bir katkımız olduysa ne mutlu bana. Hata yapmamaya çalıştım. Yaptıysam affola. Sizler benim başımın tacısınız iyi ki varsınız. Yolun sonuna geldik. Yapılmayacak bir tabak değildi ama nasip buraya kadarmış.

MasterChef Alican kimdir?

Alican Sabunsoy, 5 Ocak 1991 tarihinde Adana'da dünyaya geldi.

İlköğrenimini burada tamamlayan Alican Sabunsoy, sonrasında Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanarak eğitimine devam etti.

Mutfağa, Mersin Üniversitesi'nde tanıştığı bir şef aracılığıyla giren Sabunsoy, okulunun ikinci senesinde çalışmaya başladığını ve mutfağın büyülü dünyasından etkilenerek içindeki mutfak sevgisiyle eğitimini yarıda bırakıp yoluna aşçı olarak devam ettiğini belirtiyor.

MasterChef Türkiye'de 2019 yılında yarışan ve son olarak All Star'da da yer alan Alican Sabunsoy'un herediter anjioödem hastalığını çocukluğundan beri yaşadığı biliniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal