MasterChef Junior Ne Zaman? MasterChef Junior Yaş Sınırı Kaç? MasterChef Junior Başvurusu Nasıl Yapılır?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, artık yeni formatı ile ekranlara gelecek. İşte MasterChef Junior ne zaman? Masterchef Junior başvurusu nasıl yapılır? ve MasterChef Junior yaş sınırı kaç? gibi soruların yanıtı haberimizde…

29.12.2020-15:52 - (Son Güncelleme: 29.12.2020-15:48) MasterChef Junior Ne Zaman? MasterChef Junior Yaş Sınırı Kaç? MasterChef Junior Başvurusu Nasıl Yapılır?

Çocuklar için yeni içeriğiyle ekranlara gelecek olan MasterChef Junior ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen’de yayınlanacak olan MasterChef Junior'da birbirinden yetenekli çocuklar hünerlerini gösterecek.

Acun Ilıcalı’nın ilk tanıtımını yayınlaması üzerine, izleyici de Masterchef Junior başvurusu nasıl yapılır? ve MasterChef Junior Yaş Sınırı Kaç? gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı.

MASTERCHEF JUNIOR NEDİR?

MasterChef Türkiye programında sona yaklaşılırken, Acun Ilıcalı’dan çocuklar için yeni bir format geldi. MasterChef Junior olarak Exxen’de yayınlanacak olan yarışmanın ilk detaylarını ise Somer Şef vermişti.

Yarışmanın farklı bir formatta olacağını söyleyen Somer Şef, yarışmanın detayları ile ilgili daha da merak uyandırdı. Yemek yapmada yetenekli ve iddialı olan çocukların yarışacağı programa, belli bir yaş grubu katılacak.

MASTERCHEF JUNIOR YAŞ SINIRI KAÇ?

MasterChef Junior yarışmasında yaş sınırı 9-13 arasıdır.

MASTERCHEF JUNIOR BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

MasterChef Junior başvurusu, internet üzerinden başvuru formunu doldurarak videolu bir şekilde yapılıyor.

MASTERCHEF JUNİOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

MasterChef Junior, Exxen’de 1 Ocak’ta yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal