MasterChef eleme potasına kim gitti? MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayı hangi isim oldu? MasterChef 14 Aralık 2023 ödül oyunu

MasterChef Türkiye’nin 14 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Öte yandan dün yayınlanan bölümde dokunulmazlığı kazanan isim de belirlendi. Peki MasterChef eleme potasına kim gitti? MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayı hangi isim oldu? İşte MasterChef 14 Aralık 2023 ödül oyunu ve diğer detaylar…

15.12.2023-17:39 - (Son Güncelleme: 15.12.2023-17:39)

TV8 ekranlarının sevilen yarışma ve yemek programı MasterChef All Star 2023’ün 14 Aralık 2023 tarihli yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Son bölümde yarışmacılar dokunulmazlık oyununu kazanmak ve eleme potasına düşmemek adına mücadele verdi. Mavi takım ile kırmızı takım arasında kıran kırana gerçekleşen mücadelenin ardından kimin eleme adayı olduğu ve kimin dokunulmazlık ödülünün sahibi olduğu izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki MasterChef eleme potasına kim gitti? MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayı hangi isim oldu?

MasterChef eleme potasına kim gitti?

MasterChef’te haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu dün yapıldı. Heyecan dolu anlara sahne olan bölümde şefler yarışmacılardan 3 çeşit yemek hazırlamalarını istedi. 

MasterChef Eleme Adayı

Mavi ve kırmızı takımın mücadelesinin sonucunda eleme potasına giden isim mavi takımdan Batuhan oldu. Böylelikle haftanın eleme adayları, Esra, Barbaros ve Batuhan olarak belirlendi.

MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef’te dün yayınlanan yeni bölümde yapılan dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise finalde Batuhan’ı yenen Hasan oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal