MasterChef 2023 Sergen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sergen Özen MasterChef’ten ayrılıyor mu? Sergen Özen hayatı ve biyografisi

MasterChef All Star 2023 programının yeni bölüm fragmanında Sergen ile Kıvanç arasında yaşanan tartışma izleyenleri şok etti. Tartışma bitiminde Sergen’in stüdyodan ayrılması seyircilerin aklına ‘’MasterChef 2023 Sergen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sergen Özen MasterChef’ten ayrılıyor mu?’’ gibi soruları getirdi. İşte detaylar...

18.08.2023-17:10 - (Son Güncelleme: 18.08.2023-17:10)

Fenomen yemek ve yarışma programı MasterChef’in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde de nefes kesen anlar yaşanacak gibi görünüyor. MasterChef 2023 yeni bölüm fragmanında Sergen ile Kıvanç arasında şok bir tartışma yaşandığı ve Sergen’in tartışma sonunda stüdyoyu terk ettiği görülüyor. Bu gelişme sonrası Sergen’in yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı en çok merak edilen konular arasında yer aldı. 

Sergen Özen MasterChef’ten ayrılıyor mu? 

Masterchef fragmanında Sergen ve Kıvanç arasındaki tartışma yer aldı. Tartışma sonrasında Sergen, " Çıkacağım ben dışarı çıkacağım" cümlesi ve ardından Somer Sivrioğlu'nun "Sergen ayrılmak istediğini söylüyor" ifadesi Sergen yarışmadan mı çekilecek? sorusunu akıllara getirdi. Konu ile ilgili kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak tartışma sonrası fragmanda Sergen'in stüdyoyu terk ettiği görülüyor. 

MasterChef Sergen Ayrılıyor Mu

Olayın detayları MasterChef'in yeni bölümü yayınlandığı zaman belli olacak.

MasterChef 2023 Sergen kimdir?

MasterChef All Star'da yarışan Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da doğdu. Aşçılık mesleğine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesinde başlayan, sonrasında Pamukkale Üniversitesinde aşçılık bölümü okuyan Özen, on senedir aşçılık yapıyor. İstanbul’daki gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunmaktadır. Ayrıca Alanya Altın Kepçe’de birincilik elde etmiştir.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal