MasterChef 2023 All Star dokunulmazlık kim aldı? 3 Ağustos 2023 MasterChef eleme adayı kim oldu?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef’te dokunulmazlık oyunu kazananı merak ediliyor. Haftanın son dokunulmazlık oyununun galibini öğrenmek isteyenler internete yöneldi. Peki MasterChef 2023 All Star dokunulmazlık kim aldı? 3 Ağustos 2023 MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

04.08.2023-12:23 - (Son Güncelleme: 04.08.2023-12:23)

TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef All Star 2023’te haftanın son dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Esra ve Gamze’nin kaptanlığını yaptığı oyunda kıyasıya mücadele veren yarışmacılar arasından hangisinin dokunulmazlık oyununu kazandığı merak ediliyor.

MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef All Star'ın son bölümünde takım oyununu kaybeden mavi takım son eleme oyununu oynadı. Gecenin en iyi tabağını yapan Azize dokunulmazlık kazanırken, Berker'i potaya gönderdi.

Haftanın eleme adayları sırasıyla şu şekilde:

MasterChef All Star 2023

Eda

Tanya

Eray

Mert

Berker 

MasterChef’te olaylı anlar

MasterChef'te bu akşam beklenmedik bir olay yaşandı. Dilara, yaptığı şiveydiz çorbasına malzemelerini eklemedi. Sunum yaparken ekleyeceğini söylese de bu durumu önce şefler sonrasında da kırmızı takım kaptanı Gamze kabul etmedi.

Yalnızca meyanesinin üzerine yağ konulmasına izin verilen Dilara, tabağı servis etmek istemese de bu istek şefler tarafından kabul görmedi.

Aynı şekilde kırmızı takım da ana yemekte malzemeleri birleştirmeden masaya koydu. Kırmızı takım için de aynı ceza uygulandı. Kırmızı takım da ana yemeklerini garnitürsüz sundu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal