Maskeli Beşler’in Bahattin’inden korkutan haber! Beyin kanaması geçirdiği iddia edildi

Avrupa Yakası dizisinde Gaffur Aksoy ve Maskeli Beşler film serisindeki Bahattin rolleriyle hafızalarda yer edinen başarılı oyuncu Peker Açıkalın’ın beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği iddia edildi.

09.08.2024-16:32 - (Son Güncelleme: 09.08.2024-16:32) Maskeli Beşler’in Bahattin’inden korkutan haber! Beyin kanaması geçirdiği iddia edildi

Usta oyuncu Peker Açıkalın hakkında hayranlarını üzecek bir iddia geldi. Türk televizyonlarının sevilen oyuncusu Peker Açıkalın'ın sağlık durumu hakkında çıkan haberler, sevenlerini endişelendirdi. Açıkalın'ın beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 

Peker Açıkalın beyin kanaması mı geçirdi?

Magazin Burada'nın haberine göre, ünlü oyuncunun bir dizi ameliyat geçireceği ve hastane dosyasına gizlilik kararı getirildiği öne sürüldü. Ancak, bu iddiaların ardından Açıkalın'ın eşi Çilem Açıkalın, Onur Akay’a yaptığı açıklamada, "4 ay önce opere oldu. Şu an iyi, konuşması da iyi." ifadelerini kullandı.

Maskeli Beşler’in Bahattin’inden korkutan haber! Beyin kanaması geçirdiği iddia edildi

Daha önce kalp krizi geçiren Açıkalın'ın dört ay önce bir operasyon geçirdiği, sağlık durumunun ve konuşmasının şu an iyi olduğu belirtildi. Sosyal medyada paylaşılan son görüntüsüyle de dikkat çeken ünlü oyuncu, hayranlarından geçmiş olsun dilekleri aldı.

Peker Açıkalın kimdir?

Peker Açıkalın, 1 Mart 1963 tarihinde Kars'ta doğdu. Çocukluğu İstanbul Florya'da geçen Açıkalın, sanata olan ilgisini küçük yaşlarda keşfetti ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Kariyerine Nedim Saban, Taner Barlas ve Ali Poyrazoğlu gibi büyük ustalarla çalışarak başlayan Açıkalın, ilk kez 1982 yılında "Kim Bunlar?" adlı televizyon programı ile ekranlara çıktı.

Açıkalın, Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Avrupa Yakası, Mert ile Gert ve Yahşi Cazibe gibi popüler dizilerde canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazındı. Oyunculuk kariyerini ödüllerle taçlandıran Açıkalın, 2003 yılında "Kolay Para" filmindeki rolüyle 8. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde En Başarılı Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. 2007 yılında ise 34. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Komedi Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal