Marmaris’te zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi’nde zincirleme motorsiklet kazası meydana geldi. Kazada bir kişinin hayatını kaybettiği, iki kişinin ise yaralandığı bildirildi.

13.06.2024-09:41 - (Son Güncelleme: 13.06.2024-09:41) Marmaris’te zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Marmaris’in İçmeler Mahallesi’nde zincirleme motorsiklet kazası yaşandı. Kazada kask takmayan motorsiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği belirlenirken iki kişinin ise yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.

Marmaris’te zincirleme kaza

İHA’da yer alan habere göre; Gece yarısı meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Ali A. (24), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer kazazedeler hastanede tedavi altına alınırken, kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Marmaris merkezden İçmeler Mahallesi'ne doğru seyir halinde olan Ali A.'nın motosikletinin, İçmeler Mahallesi girişinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaza meydana geldi. Ali A.'nın yönetimindeki motosiklet, arkasındaki yolcusu ile birlikte devrildi. Arkadan gelen diğer motosiklet de kazaya karışarak devrildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları hızla ilçedeki hastanelere ulaştırdı.

Marmaris’te zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Kaskın önem bir kez daha gözler önünde

Kazanın ardından 17 yaşındaki C.D. ve 22 yaşındaki yolcu M.A., hastanede tedavi altına alındı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ali A., doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Yapılan incelemelerde, Ali A.'nın kaza sırasında kask takmadığı belirlendi.

Marmaris ilçesinde son 20 gün içinde meydana gelen dördüncü ölümlü motosiklet kazası olarak kayıtlara geçen bu olay, ilçe genelinde kask kullanımının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kask takma konusundaki ihlallerin, kazalarda ölümleri artırdığı ifade edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal