Marketlerdeki yağ stokçuluğuna bir tepki de Alişan'dan Geldi! Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından isyan etti

Ünlü şarkıcı Alişan, son günlerde gündemden düşmeyen piyasada yağ yok tartışması hakkında düşüncülerini paylaştı. İşte o detaylar...

07.03.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-14:04)

Sesi ve şarkılarıyla yıllardır isminden başarıyla söz ettiren şarkıcı Alişan, son zamanlarda başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla magazin gündemine düşen isimler arasında yer alıyor. Güzel oyuncu Buse Varol'la büyük bir aşkla evlenen fakat son zamanlarda aralarının limoni olduğu bilinen ikilinin boşanacakları konusu gündeme bomba gibi düşmüştü. Ayrılacaklarına dair bir açıklama yapmayan fakat evliliklerinde bir problemin olduğunu kabul eden Varol ve Alişan çiftinden, geçtiğimiz günlerde güzel haber geldi. Uzun bir süredir yan yana görülmeyen ve sosyal medyaya dahi birlikte bir paylaşımda bulunmayan ikili, alışveriş merkezinde kameralara yansıdı. El ele alışveriş turuna çıkan güzel çiftten Alişan ilişkileri hakkında; ''Bizi bize bırakın halledelim demiştik, hallettik'' ifadelerini kullanmıştı. İlişkileri hakkında herhangi bir yorumda bulunmayan Buse Varol ise, eşi ile sosyal medyada yeniden paylaşımlarda bulunmaya başladı.

Alişan: Üç kuruş fazla kazanmak için bu yapılır mı?

Özel hayatındaki karışıklığı ve problemleri çözen başarılı şarkıcı Alişan, toplumsal konulara da sessiz kalmadı. Ünlü şarkıcı son zamanlarda gündemi meşgul eden ve çeşitli marketlerde izdihama neden olan ayçiçek yağı krizine tepksiini ortaya koydu. Sosyal medya hesabından banker bilodaki bir sahneyi paylaşan ünlü şarkıcı; ''Stokçuların durumu tam da bu! Yazık, günah ya 3 kuruş fazla kazanmak için yapılır mı? Koca koca şirketler'' diyerek isyan etti. Piyasada yağ yok söylemlerinin ve yaşanan stokçuluk durumundan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Alişan'ın bu paylaşımı sonrası takipçileri de binlerce mesaj yağdırdı. Banker Bilo'da yer alan sahnede ise; ortak ticarethane kuran Maho ile köylüsü Bilo birlikte yağ satıyor. Dükkana gelen bazı kişilere yağ var bazılarına da yok diyen ikilinin yaptığı stokçuluğun sonu karakolda bitiyor.

Alişan yağ stokçuluğuna isyan etti

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal