Maria filmi ne zaman başlayacak? Maria filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie ile usta Türk sinema oyuncusu Haluk Bilginer’i bir araya getiren Maria filminden ilk kareler paylaşıldı. Film hakkında bilgi edinmek isteyenler ise arama motorlarına yöneldi. Peki Maria filmi ne zaman başlayacak? Maria filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Maria filmi detayları…

28.10.2023-16:49 - (Son Güncelleme: 28.10.2023-16:49)

Başrollerinde Haluk Bilginer ile Angelina Jolie’nin yer alacağı Maria filminin setinden ilk kareler paylaşıldı. İddialı yapımın görüntülerine ulaşan film severler Maria film konusu, Maria film oyuncuları ve Maria vizyon tarihi hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Peki Maria filmi Ne Zaman başlayacak? Maria filmi konusu Nedir, oyuncuları kimler?

Maria filmi ne zaman başlayacak?

Maria filminin çekimlerinin 8 hafta kadar süreceği ifade edilirken, heyecanla beklenen yapımın 2024 yılında vizyona girmesi bekleniyor. 

Maria Filmi Seti

Maria filmi nerede çekiliyor?

Maria fikmi çekimleri Paris, Yunanistan, Budapeşte ve Milano'da yapılacak.

Maria Filmi

Maria filmi konusu nedir?

Filmin senaryosunu Peaky Blinders dizisiyle de bilinen Steven Knight kaleme aldı. Maria, ünlü sopranonun 1970'lerin Paris'indeki yalnızlığının son günlerini konu alacak. New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis'in uzun süreli metresi oldu. Jackie Kennedy'nin ikinci eşi olan Onassis onunla evlenmek için kendisini terk ettikten sonra Callas önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşındı. İhaneti tam olarak atlatamayan Callas, 1977'de, 52 yaşındayken kalp krizinden öldü. Onassis'in ilişkileri boyunca Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu da gündeme geldi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal