Marella Discovery Kruvaziyeri Marmaris'e 1701 Yolcusuyla Geldi

Malta bayraklı Marella Discovery, Marmaris limanında 1701 yolcu ile uğradı. Turistler tarihi yerleri keşfediyor.

07.10.2024-11:52 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-11:52) Marella Discovery Kruvaziyeri Marmaris'e 1701 Yolcusuyla Geldi

Marella Discovery Marmaris'te

Malta bayrağını taşıyan Marella Discovery adlı kruvaziyer, Muğla'nın renkli ilçesi Marmaris’e 1701 yolcusuyla yanaştı. Bu ziyaret, geminin çıktığı tur kapsamında ilçeyi ana liman olarak kullanmasından kaynaklanıyor.

Yolcular Marmaris'i Keşfediyor

Kandiye (Heraklion) Limanı'ndan hareket eden gemi, Marmaris Limanı'nın büyük iskelesine demirledi. Gemide ayrıca 750 personel bulunuyor. Gümrük işlemleri tamamlandıktan sonra, yolcuları bekleyen cennet gibi sahil ve tarihi yerler keşfe açıldı.

Gezilecek Yerler ve Aktiviteler

Marmaris Çarşısı, Kaleiçi Mahallesi, Yat Limanı ve Uzunyalı Sahili gibi yerleri gruplar halinde ziyaret eden turistler, yerel restoran ve kafeteryalarda keyifli vakit geçirdi. Ayrıca, bazı turistler Dalyan Kaunos turuna katılmayı tercih etti.

Konaklama ve Gelecek Turlar

Marmaris Cruise Port'tan hizmet alan bu kruvaziyer yolcuları, ilçedeki otellerde bir hafta konaklayacak. Marmaris'ten ayrılan birçok yolcu, sonraki tur için yeniden gemiye binecek. Marella Discovery’nin gece saatlerinde Pire Limanı'na hareket edeceği öğrenildi.

Malta bayraklı

Malta bayraklı "Marella Discovery" adlı kruvaziyer, çıktığı tur kapsamında "ana liman" olarak kullandığı Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi. Kandiye (Heraklion) Limanı'ndan hareket eden ve Marmaris Limanı'nın büyük iskelesine yanaştırılan gemide, çoğu İngiliz 1701 yolcu ve 750 personel bulunduğu belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal