Marek Hamsik’den Trabzonspor’a transfer önerisi! Eski Konyasporlu Robert Mak’ın transferinin Trabzonspor için yararlı olacağını söyledi

Trabzonspor’da yıldız futbolcu Marek Hamsik’in yönetime önerdiği transfer gündem oldu. Marek Hamsik, bordo mavili ekibe eski Konyasporlu vatandaşı Robert Mak’ın transferinin harika bir iş olacağını söyledi.

27.06.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-09:58)

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, önümüzdeki sezon öncesinde hazırlıklar için gün sayıyor. Aynı zamanda transferler için de çalışmalarını sürdüren bordo mavililerde oldukça hareketli günler yaşanıyor.

Trabzonspor’da geçtiğimiz günlerde almış olduğu kararla Slovak Milli Takımı’ndaki kariyerini sonlandıran Marek Hamsik, ülkesinde yaptığı açıklamalarla gündem yarattı.


Transfer için sürpriz öneri!

Marek Hamsik, Slovakya’da yaptığı açıklamalarda, transfer döneminde kulübü Trabzonspor’a sürpriz bir öneride bulundu. Milli takımdan eski arkadaşı, ülkemizde bir dönem Konyaspor formasını da giyen Robert Mak’ın harika bir transfer olacağını söyledi.

Marek Hamsik'in transfer açıklamaları

Trabzonspor’un dünyaca ünlü yıldızı Marek Hamsik, Slovak basınına yapmış olduğu çarpıcı transfer açıklamasında ;

‘ Macaristan'da sözleşmesi sona eren Robert Mak'ı söyleyebilirim. Uzun yıllar milli takımda birlikte top koşturduk. Kendisinin kısa bir Türkiye deneyimi de oldu ama kovid durumları nedeniyle sıkıntılı bir dönemdi. Robert'in yeni bir takıma gitmesinin ardından Milli takıma da döneceğine inanıyorum. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal