Manisa’da korkunç kaza: Ticari araç emniyet şeridindeki kamyona çarptı! 4 ölü, 3 ağır yaralı var

Manisa Ahmetli’de hafif ticari araç, emniyet şeridinde park halindeki kamyona arkadan çarptı. Yaşanan kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Yaralıların durumu ağır.

11.08.2024-13:31 - (Son Güncelleme: 11.08.2024-13:31) Manisa’da korkunç kaza: Ticari araç emniyet şeridindeki kamyona çarptı! 4 ölü, 3 ağır yaralı var

Ankara’daki otobüs kazasının ardından bir acı kaza da Manisa’da yaşandı. Manisa'nın Ahmetli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, park halindeki bir kamyona arkadan çarpan hafif ticari araçtaki dört kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise ağır yaralandı.

4 kişi hayatını kaybetti

AA’da yer alan habere göre; Olay, Uşak-İzmir karayolunun Gökkaya Mahallesi geçişinde gerçekleşti. 09 AAB 954 plakalı hafif ticari araç, emniyet şeridinde park halindeki 35 ASU 585 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araçta bulunan dört kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Manisa’da korkunç kaza: Ticari araç emniyet şeridindeki kamyona çarptı! 4 ölü, 3 ağır yaralı var

Yaralıların durumu ağır

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralı üç kişi, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Kazanın detayları ve nedenleri hakkında soruşturma başlatıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal