Manisa'da Anne ve Oğlu Aynı Hastanede Çalışıyor

Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi, annesi ve oğlu çalışanlarla örnek bir aile ortamı sunuyor.

18.10.2024-09:40 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-09:40) Manisa'da Anne ve Oğlu Aynı Hastanede Çalışıyor

Manisa'da Sağlıkta Aile İlişkisi

Manisa'da, sağlık camiasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Nimet Aydın, oğlu Erdem Aydın ile birlikte aynı hastanede görev yapmaya başladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden bu yıl mezun olan 25 yaşındaki Erdem Aydın, annesinin çalıştığı Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne atandı.

Anne ve Oğul Aynı Çatıda Buluştu

54 yaşındaki Nimet Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğluyla aynı mesaiyi paylaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. Oğlunun acil serviste çalışması nedeniyle yanına sıkça gidemediğini ifade eden Aydın, "Çok güzel bir duygu beraber çalışmak. Herkese nasip olmasını dilerim. Acilde çalıştığı için pek yanına gitmiyorum, rahatsız etmek istemiyorum. Branşımız farklı ama hastanenin işleyişi hakkında onunla konuşuyorum," dedi.

Erdem Aydın'ın İlk Görev Yeri

Pratisyen hekim olarak görev yapan Erdem Aydın, annesinin çalıştığı hastaneyi tercih ettiğini ifade etti. Alışma sürecinde annesinin kendisine yardımcı olduğunu anlatan Aydın, "Hastanenin işleyişi hakkında bilgi sahibi olmamı sağladı. Nöbetlerimizi çok denk getirmeye çalıştık ama pek olmadı. Denk geldiği zamanlar oluyor. Ara ara ben laboratuvara uğruyorum. Mutluyum, beraber çalışmak güzel," şeklinde konuştu.

Hastanede Aile Ortamı

Merkezefendi Devlet Hastanesi'nin Başhekim Yardımcısı Dr. Özlem Susur, hastanede çalışan kişilerin aile ortamında görev yaptığını vurgulayarak, böyle bir aile atmosferine sahip olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Manisa'da yaşayan sağlık çalışanı Nimet Aydın (sağda) ile tıp fakültesinden bu yıl mezun olan oğlu...

Manisa'da yaşayan sağlık çalışanı Nimet Aydın (sağda) ile tıp fakültesinden bu yıl mezun olan oğlu Erdem Aydın (solda), aynı hastanede çalışmaya başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal