Mahir Ünal Mardin'de Birlik Ve Beraberlik Vurgusu Yaptı

AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal, Mardin'de birlik çağrısı yaparak İsrail'in hedeflerine dikkat çekti.

27.10.2024-19:01 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-19:01) Mahir Ünal Mardin'de Birlik Ve Beraberlik Vurgusu Yaptı

Mahir Ünal Mardin'de Konuştu

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal, Mardin'de gerçekleştirilen kongrelerde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Ünal, "İsrail'in ne yapmak istediğini, amacını hepimiz biliyoruz. Zaman, birlik ve beraberlik zamanıdır" dedi.

Yeşilli İlçe Kongresi'nde Vurgu Yaptı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e gelen Ünal, önce Yeşilli ilçesindeki spor salonunda düzenlenen AK Parti Yeşilli 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin geçmişteki sorunlarını çözdüğünü belirtti.

"Tam bağımsız Türkiye" hedefiyle yola çıktıklarını söyleyen Ünal, "Bugün, bugünün sorunları var. Dünün sorunlarını çözenler, bugünün sorunlarını da çözerler, bundan emin olun. 80 yılda yapılamayanları 20 yılda bu kadrolar, liderleri ile gerçekleştirdiler, sorunları çözdüler" ifadelerini kullandı.

Kızıltepe'de Güvenlik Vurgusu

Daha sonra Kızıltepe ilçesine geçen Ünal, burada da AK Parti Kızıltepe 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Terörle mücadeledeki kararlılığa dikkat çeken Ünal, şehirlerin son derece güvenli olduğunu ifade etti.

Ünal, İsrail'in Filistin ve Orta Doğu'daki saldırılarına da dikkat çekerek, iç cephenin sağlam tutulması gerektiğini vurguladı. "Aynı coğrafyanın çocuklarıyız, aynı kaderin evlatlarıyız. Bölgeye dair hesap yapanlar, oyun kuranlar, şunu bilsin, biz bin yıldan beridir buradayız ve daha binlerce yıl da burada olacağız" dedi.

Kongrelerde Yeniden Seçimler Yapıldı

Ayrıca, tek liste ile gidilen kongrede, mevcut AK Parti İlçe Başkanı İsmail Bayhoca yeniden seçildi. Kızıltepe'deki kongrede de mevcut AK Parti İlçe Başkanı Bülent Şahin yeniden göreve getirildi. Faruk Kılıç ve Mehmet Uncu da kongrelerde birer konuşma gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal (sağ 5), Mardin'in Yeşilli...

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal (sağ 5), Mardin'in Yeşilli ilçesindeki spor salonunda düzenlenen AK Parti Yeşilli 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal