Lupin yeni sezon ne zaman çıkacak? Lupin 3. sezon tarihi belli oldu mu? Netflix Lupin 3. sezon çıkış tarihi

Netflixin sevilen dizileri arasında yer alan Lupin 3. sezon ne zaman çıkacak? Lupin 3.sezon yayın tarihi belli oldu mu? Lupin izleyicileri 2. sezonu bitirdiği gibi 3. sezonun araştırmalarını yapmaya başladı.

10.04.2022-13:06 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-13:06) Lupin yeni sezon ne zaman çıkacak? Lupin 3. sezon tarihi belli oldu mu? Netflix Lupin 3. sezon çıkış tarihi

Netflix de büyük izleyici kitlesine sahip olan Kibar Hırsız olarakta bildiğimiz Lupin 2. sezonu ile yayından ayrılmıştı. 3 sezonun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. 2.sezon nerede son bulmuştu? 3. sezon ne zaman? 3.sezon dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? soruları izleyiciler tarafından en çok araştırılanlar arasında yer almaktadır.

Lupin 2. sezonda neler oldu? 

En son 11 Haziran 2021 tarihinde izleyicileri ile 2 sezonu ile buluştu. Her zaman bir B planına sahip olan Assen, bu sefer 2. kısmın sonunda Assane Diop'un Hubert Pellegrini ile yüzleşip suçlarını itiraf etmesini sağlamasıyla birlikte ilk bölümden beri devam eden intikam hikâyesi tamamlanmış oldu. Böylece Maurice Leblanc'ın The Queen's Necklace adlı Arsène Lupin kitabından uyarlanan kısım sona erdi.

Lupin 3. sezon çıkacak mı?

Lupin sevenler 3. sezon çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Lupin 3. sezon anlaşmasının onaylandığı bilgisi gelse de ne zaman yayınlanacağı Netflix ile anlaşma yapılıp yapılmadığı henüz bilinmiyor. 2022 yılı içersinde yayına girip girilmeyeceği henüz kesinleşmeyen Lupin izleyicileri 3. sezonu sabırsızlıkla beklemektedir.

Lupin 3 sezon çıkacak mı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal