Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Lugano Fenerbahçe maçı şifresiz yayınlayan kanallar hangileri?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Lugano ile karşı karşıya gelecek. Jose Mourinho’nun öğrencileri ilk ayaktan turu garantilemek istiyor. Futbol severler ise Lugano Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Lugano Fenerbahçe maçı nereden izlenir şifresiz? Lugano Fenerbahçe maçı şifresiz yayınlayan kanallar hangileri? gibi soruları araştırıyor. İşte detaylar…

23.07.2024-17:49 - (Son Güncelleme: 23.07.2024-17:49) Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Lugano Fenerbahçe maçı şifresiz yayınlayan kanallar hangileri?

Jose Mourinho ile yeni bir maceraya yelken açan Fenerbahçe, çok özlediği Devler Ligi arenasına ulaşmak için ilk olarak Lugano engelini geçmek istiyor. Uzun süredir bu atmosferden uzak olmanın açlığıyla sahaya çıkacak olan sarı lacivertliler, İsviçre deplasmanından avantajlı bir skorla dönerek Kadıköy’de oynanacak rövanş maçına çıkmak istiyor. Peki Lugano Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Lugano Fenerbahçe maçı nereden izlenir şifresiz? Lugano Fenerbahçe maçı şifresiz yayınlayan kanallar hangileri?

Lugano Fenerbahçe maçı şifresiz yayınlayan kanallar hangileri? 

Fenerbahçe-Lugano maçı, Türkiye'de D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe, İsviçre'nin Lugano takımıyla karşı karşıya gelecek. Karşılaşma pek çok Avrupa kanalında canlı olarak yayınlanacak, ancak yayıncılık sözleşmeleri gereği Türkiye'de maçlar şifreli olarak izlenebilecek.

Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Lugano Fenerbahçe maçı şifresiz yayınlayan kanallar hangileri?

Kardeş ülke Azerbaycan'ın CBC Sport kanalı da zaman zaman Türk takımlarının Avrupa maçlarını yayınlıyor, ancak bu maç için henüz bir doğrulama yapılmadı. Maçı şifresiz yayınlayan yabancı uydu kanalları ise bulunmuyor.

Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İlk maç: 23 Temmuz Salı günü saat 21.30'da.

Rövanş maçı: 30 Temmuz Salı, Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda, saat 20.00'da başlayacak.

Maçın hakemi Portekiz’den

Bu zorlu mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Tiago Martins yönetecek.

Fenerbahçe taraftarları ve futbolseverler için heyecan dolu bu karşılaşmaları kaçırmamak için belirtilen yayın kanallarını ve saatleri takip etmeleri öneriliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal