Lübnan'dan İsrail'e Füze Saldırısı: 4 Yaralı

Lübnan'dan İsrail'e fırlatılan füzeler sonucu 4 kişi yaralandı. Salvo, en ağır saldırılardan biri olarak kaydedildi.

27.10.2024-17:44 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-17:44) Lübnan'dan İsrail'e Füze Saldırısı: 4 Yaralı

Lübnan'dan İsrail'e Füze Saldırısı

İsrail ordusu, Lübnan'dan ülkenin kuzeyine düzenlenen saldırıda 75 füze atıldığını açıkladı. Bu saldırı sonucunda 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Açıklama ve Tespitler

Ordunun yapmış olduğu yazılı açıklamada, "Yukarı ve Batı Celile bölgelerinde 12.31 - 12.33 saatleri arasında devreye alınan alarmlar ile birlikte Lübnan'dan fırlatılan 75'e yakın füzenin tespit edildiği" belirtildi. Füzelerden bazılarının hava savunma sistemi tarafından imha edilirken, diğerlerinin hedef bölgelere düştüğü kaydedildi.

Gazete Raporu

Yedioth Ahronoth gazetesinde yer alan habere göre, bu olay, savaşın başlangıcından bu yana İsrail topraklarına yöneltilen "en yoğun füze saldırılarından" biri olarak değerlendirildi.

Hastane Bilgileri

Hayfa'daki en büyük sağlık kompleksi olan Rambam Hastanesi'nden alınan bilgilere göre, İsrail'in kuzeyindeki Tamra kentine düşen füzeler sonrası 4 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Lübnan'dan İsrail'in kuzeyindeki Tamra kentine atılan füzeler sonrası 1'i ağır 4 yaralının...

Lübnan'dan İsrail'in kuzeyindeki Tamra kentine atılan füzeler sonrası 1'i ağır 4 yaralının hastaneye getirildiği bildirildi. Saldırı sonrası hedef alınan bina ve çevresindeki yapılarda hasar oluştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal