Loka coin nedir? League Of Kingdoms Arena coin projesi ve yol haritası

Gündemde merak edilen ve dikkat çeken konular arasında sık sık Kripto paralar yer almaktadır. Loka coin nedir? Lrague Of Kingdoms Arena Coin projesi ve yol haritası nasıldır?merak edilen bu soruları sayfamızda paylaşmış bulunmaktayız.

02.04.2022-22:24 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-22:24) Loka coin nedir? League Of Kingdoms Arena coin projesi ve yol haritası

Kripto para dünyasında her gün daha fazla ilgi görmektedir.Son dönemde ivmelenmesiyle dikkat çeken Loka Coin Kripto yatırımcılarını heyecanlamış gözüküyor.Kripto para tabanlı olan oyuna ilgi son dönemde fazlasıyla çoğalmıştır.

Loka Coin nedir ? 

20 ocak 2022 Tarihinde Binance borsasından başlayıp kısa sürede dikkat çekerek çok sayıda yatırımcıyı kazanmıştır. 6 Bin kullanıcının listesinde yer alan Loka Coin ,resmi olarak desteğini Binance tarafından almaktadır.Loka, League of Kingdoms'ın yönetim simgesi olup, League of Kingdoms oyununda'da para birimi olarak yer alacaktır. Tüm oyun içi mağaza satımlarında da kullanılabilecektir.

loka

League of Kingdoms (LOKA) Token Nereden Alınabilir ?


Token satın almak isteyen kişiler ilk önce kripto para web siterine giriş sağlasın.KYC bilgileri ile üyeliğini gerçekleştirsin.Hesap üyeliğinizi aktifleştir'ince borsaya para gönderimi gerçekleştirsin.Borsanın kripto para al menüsünden Loka token'i seçip alın emrini oluşturun.Daha sonra hesabınıza geçmiş olan loka tokenlerinizi borsa veya donanım cüzdanlarınız da tutabilirsiniz.

Loka Coin Geleceği ?

Başarılı ve Gündemde çok popüler olan League of Kingdoms oyununu ekipler sürekli yenileme yaparak daha fazla kullanıcıya ulaşmaktadır.Bu sayede ilerleyen zamanlarda bu popüler artışın zamanla dahada yükseleceği gözükmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal