07.10.2021-10:30 (Son Güncelleme:07.10.2021-11:24)


1

Milli futbolcularımız Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın formasını terlettiği Lille takımının, Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır'ı transfer etmek istediği aktarıldı.



2

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, sergilediği performans ile çok büyük dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin kalesini koruyan başarılı eldiven, gösterdiği performans ile gerek Fenerbahçe'nin gerek A Milli Takım için vazgeçilmez oyuncularından birisi haline geldi.



3

Form durumu her geçen zaman yükselişte olan başarılı eldiven, gösterdiği başarılı performans sayesinde dev takımların transfer hedefine girmeyi başardı. Başarılı eldiveni pek çok Avrupa takımının transfer etmek istediği biliniyordu. Futbolcu ile ilgili son olarak çok sürpriz bir takımın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Fransızların başarılı eldiven Altay Bayındır'ı devre arasında kadrolarına katmak için kolları sıvadığı aktarılıyor.



5

Futbolcu ve Fenerbahçe ile Fransız ekibin temasa geçtiği öğrenildi. Fransız ekibin Altay Bayındır'ın transferine çok önem verdiği ve takımdaki Türk futbolcular olan Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'ten futbolcu ile ilgili bilgi almaya çalıştığı aktarılıyor.



6

Altay Bayındır'ın, Avrupa'da oynama hayali biliniyor. Ayrıca futbolcunun Lille takımında milli takımdan bir çok arkadaşı olduğu için bu transfere sıcak bakabileceği belirtiliyor. Futbolcunun Lille transferi ile ilgili milli aranın ardından gelişmeler yaşanması bekleniyor. Transfer ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin olacağı aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR