Leyla Hayat Aşk Adalet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Leyla dizisi nerede çekiliyor, ne zaman başlayacak?

İlk bölümüyle ekranlara dikkat çekici bir giriş yapan Leyla: Hayat…Aşk…Adalet dizisi sosyal medyada gündem oldu. Diziyi şimdiden çok sevenler ise Leyla dizisi oyuncuları, Leyla dizisi senaristi kim, Leyla dizisi konusu, Leyla dizisi nerede çekiliyor gibi konuları araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilenler haberimizde…

12.09.2024-17:27 - (Son Güncelleme: 12.09.2024-17:27) Leyla Hayat Aşk Adalet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Leyla dizisi nerede çekiliyor, ne zaman başlayacak?

Ekranların en yeni dizilerinden Leyla Hayat Aşk Adalet dizisi dün ilk bölümüyle izleyenlerle buluştu. Özgün konusu ve kaliteli oyuncu kadrosuyla sosyal medyada gündem olan ve hakkında yapılan araştırmaların artmasına sebep olan Leyla dizisinin konusu, oyuncuları, senaristi ve diğer detayları merak edilen konuların başında geliyor. Dizi tanıtımlarıyla da çok konuşulan Leyla Hayat Aşk Adalet dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Leyla Hayat Aşk Adalet dizisi konusu nedir?

Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla'nın dramatik hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle tamamen değişir. Üvey annesi Nur tarafından acımasızca bir çöplüğe terk edilen Leyla, hayatın zorlu sınavlarından geçer ve yıllar sonra intikam ateşiyle geri döner.

"Leyla," bu genç kadının, hayatını altüst eden üvey annesine karşı vereceği amansız mücadelenin yanı sıra, intikam yolculuğunda aşkla karşılaşacağı duygu dolu bir serüveni ekrana taşıyacak.

Leyla Hayat Aşk Adalet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Leyla dizisi nerede çekiliyor, ne zaman başlayacak?

Leyla Hayat Aşk Adalet oyuncuları kimler?

Yeni dizi projesi, birbirinden yetenekli isimleri bir araya getirerek dikkat çekiyor. Başrollerinde Cemre Baysel ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı yapımda, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal ve Berfin Ant da güçlü oyunculuklarıyla öne çıkacak. Ayrıca usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt da bu iddialı projede yer alarak kadroya deneyim katıyor.

Leyla dizisi senaristi kim?

Ay Yapım imzalı Leyla dizisinin yönetmenliği Hilal Saral, yapımcılığını ise Kerem Çatay üstleniyor. Dizinin senaristi ise henüz açıklanmadı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal