Layvin Kurzama Beşiktaş’a mı geliyor? Beşiktaş Layvin Kurzawa’yı mı istiyor? PSG’nin oyuncusu Beşiktaş’ın radarında

Sol bek bölgesine bir transfer yapması beklenen Beşiktaş’ta gündeme Kurzawa’nın geldiği iddia edildi. İddiaya göre PSG’nin oyuncusu Layvin Kurzawa Beşiktaş’ın radarında. Peki Layvin Kurzama Beşiktaş’a mı geliyor? Beşiktaş Layvin Kurzawa’yı mı istiyor? Son gelişmeler haberimizde...

14.07.2022-17:01 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-17:01)

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Beşiktaş kadrosunu Weghorst, Cenk Tosun, Saiss ve Muleka gibi isimlerle güçlendirmişti. Yeni sezonda sol bek bölgesine bir transfer yapması beklenen siyah beyazlıların hedefindeki isimlerden birisinin PSG’nin sol beki Layvin Kurzawa olduğu iddia edildi. Peki Layvin Kurzama Beşiktaş’a mı geliyor? Beşiktaş Layvin Kurzawa’yı mı istiyor?

Beşiktaş Layvin Kurzawa’yı mı istiyor?

Fransız spor medyası L’Equipe’in iddiasına göre PSG’nin Japonya turuna götürmediği isimlerden birisi olan sol bek oyuncusu Layvin Kurzawa’ya Beşiktaş talip oldu. Orta Çizgi’nin iddiasına göre ise Beşiktaş Süper Lig’de farklı takımlarla anılan Layvin Kurzawa için harekete geçti.

Kurzawa BJK

29 yaşındaki Fransız savunma oyuncusunun PSG ile sözleşmesi 2023-2024 yılında sona erecek. 5 milyon Euro’luk bir piyasa değeri olan oyuncunun Beşiktaş dışında West Ham United, Newcastle United ve Napoli tarafından da takip edildiği ifade ediliyor. 

Futbolculuk kariyerinde toplamda 247 karşılaşmaya çıkan Kurzawa bu karşılaşmalarda 22 gol atarken, 31 de asist yaptı. PSG’de ilk dönemlerinde ilk 11’in vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Kurzawa son yıllarda ise yaşadığı sakatlıklar sebebiyle oldukça fazla maç kaçırdı. Ayrıca Fransız sol bek PSG’nin yeni teknik direktörü Galtier’in takımda düşünmediği isimler arasında yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal