Kuzeyboru, Avrupa Kupalarına Dönüş Hedefli

Kuzeyboru, 2024-2025 sezonunda Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor. Başantrenör Bedestenlioğlu, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

11.10.2024-11:24 - (Son Güncelleme: 11.10.2024-11:24) Kuzeyboru, Avrupa Kupalarına Dönüş Hedefli

Aksaray'ın Voleybol Takımı Hedeflerini Belirledi

Kuzeyboru, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde üst sıralara oynayarak Avrupa kupalarına yeniden katılmayı amaçlıyor. Takım, sezonun ilk haftasında Aydın Büyükşehir Belediyespor'u set vermeden mağlup ederek dikkat çekti.

Başantrenör Mehmet Bedestenlioğlu Açıklamalarda Bulundu

Kuzeyboru Başantrenörü Mehmet Bedestenlioğlu, Türkiye'de bu sezonun enteresan bir transfer dönemi yaşandığını ve oyuncu seçme sürecinin zorluklarına değindi. 'İyi çalıştığımızı düşünüyorum. Sporcularım iyi niyetli ve savaşçı. Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak,' ifadelerinde bulundu.

Her Maç Hedef Maçı Haline Geldi

Bedestenlioğlu, 'Her türlü sonuca gebe bir lig olacak. Dolayısıyla her karşılaşma hedef maçı. Haftada 3 maç oynayacağımız dönemler zorlayıcı olacak. Bu nedenle her maça önem vermeliyiz,' dedi.

Dilek Kınık: 'Hedefimiz Her Zaman Yüksek'

Takımın liberosu Dilek Kınık, geçen sezonun rüya gibi geçtiğini ve yeni sezonun hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti. 'Her geçen gün daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Avrupa kupası maçlarımızı dört gözle bekliyoruz,' şeklinde konuştu.

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru, ilk haftası tamamlanan sezonda da üst...

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru, ilk haftası tamamlanan sezonda da üst sıralara oynayarak hem başarılı bir dönem geçirmeyi hem de Avrupa kupalarına tekrar katılmayı hedefliyor. Kuzeyboru Başantrenörü Mehmet Bedestenlioğlu, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal